Aveta 5 jaar!

Denise (januari 2020)

Gisteren zijn Ruben en ik ouders geworden van onze dochter Livia 💗 Ik app je om je onwijs te bedanken. Het was echt een droomgeboorte en een geluksdag. Ik mail je graag mijn geboorteverhaal en ervaring met HypnoBirthing. Ruben heeft ook wat filmpjes en foto’s gemaakt. Ik type het in de loop van mijn kraamweek uit maar ik kon het niet laten om je alvast te appen. Heel het ziekenhuis had het erover en Ruben kan er nog steeds niet met z’n gedachten bij hoe magisch het was en vertelt het aan iedereen, haha.

Marjolein (februari 2019)

De cursus heeft me zo ontzettend veel opgeleverd. Ik ben helemaal zoals gehoopt bevallen. De kaarsjes stonden aan, de hypnobirthing muziek zacht op de achtergrond en alles is helemaal soepel en fijn verlopen. De ademhalingstechnieken hebben me er echt doorheen geholpen alleen het laatste stukje heb ik toch moeten persen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dankbaar ben voor alle info die je hebt gegeven.

Isabelle (oktober 2018)

Ontzettend veel gehad aan alle ontspanningsoefeningen en de affirmaties. Ik kijk terug op een heel fijne relaxete en mooie bevalling, waar ondanks heel veel medische toeters en bellen veel ruimte was voor overleg en onze manier. Dus veel gehad aan de cursus. Dank voor alles dat we bij je geleerd hebben.